Docent Lokeren

Melissa Dierckx

"Dance first. Think later."
Melissa danste nog voor ze kon lopen. Op 3-jarige leeftijd stond ze voor het eerst in een dansles, meer dan 20 jaar later is een danszaal nog steeds haar tweede thuis. Niet enkel in haar vrije tijd, maar ook tijdens de schooluren had Melissa het geluk te kunnen dansen. Dit deed ze aan de Kunsthumaniora voor Hedendaagse Dans in Antwerpen, waar ze de kans kreeg te werken met internationale lesgevers en choreografen. Na haar opleiding besloot Melissa haar passie voor dans door te geven via het lesgeven. Vol energie en enthousiasme geeft ze al 8 jaar les in de stijlen modern, hedendaags, ballet en musical.
 
Je zal goed moeten zoeken om een dansstijl te vinden die Melissa nog niet gevolgd heeft. Na het les volgen in verschillende stijlen was duidelijk waar haar hart lag: moderne dans! Techniek en inleving zijn voor Melissa basiselementen die in al haar lessen aan bod komen. Het plezier dat Melissa krijgt uit het lesgeven werkt aanstekelijk en geeft ze door aan haar dansers. Naast het lesgeven is Melissa zelf actief bezig met het volgen van bijscholingen om zo als leerkracht en danser te blijven groeien. 
 
Sinds 2019 staat Melissa mee in voor de musicalafdeling volwassenen van Dansschool D.I.O.P., waar zij de choreografieën van de musicalnummers op zich neemt.
 
Groepen dansjaar 2022-2023 
Afdeling Lokeren: 
2C
4A Hedendaags
4B Hedendaags
Volwassenen A modern 

 

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijsstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde