Docent Lokeren

Erkan Karaca

Nieuwe docent dansjaar 2023-2024!

Erkan, ook wel bekend als Erkieturkie, is geboren in Turkije en begon daar zijn danscarrière. Met een diepe passie voor dans besloot hij zijn leven te wijden aan deze kunstvorm en heeft hij alles opgegeven om zijn droom na te jagen. Hij verhuisde naar Europa om zijn danscarrière voort te zetten en heeft daar indrukwekkende projecten gerealiseerd.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van breakdance heeft Erkan een solide reputatie opgebouwd. Hij staat bekend als de "Halo Master" vanwege zijn indrukwekkende beheersing van powermoves en acrobatische tricks. Zowel in de undergroundscene als in de commerciële wereld heeft hij zijn stempel weten te drukken.

Erkan heeft uitgebreide ervaring opgedaan in battles en shows, waarbij hij zijn unieke stijl en vaardigheden heeft kunnen demonstreren. Nu is hij vastbesloten om zijn waardevolle ervaringen over te dragen aan de nieuwe generatie dansers. Hij wil zijn kennis en passie delen, en jonge dansers inspireren om hun eigen unieke danspad te volgen.

Met zijn rijke dansachtergrond en zijn verlangen om anderen te begeleiden, is Erkan een ware mentor en leraar geworden. Zijn lessen zijn niet alleen gericht op het aanleren van technische vaardigheden, maar ook op het stimuleren van creativiteit en zelfexpressie. Erkan is vastberaden om een positieve invloed te hebben op de dansgemeenschap en de volgende generatie dansers te helpen groeien en bloeien.

 

Groepen dansjaar 2023-2024 

Afdeling Lokeren:
Open Level Breakdance
Next Level Breakdance
 

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijsstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde