Dansstijlen


Commercial

Binnen Commercial staan vrouwelijkheid en uitstraling centraal, maar mannen zijn uiteraard ook zeer welkom! Het is een high energy class die volledig draait om zelfvertrouwen en het uitdrukken van jouw vrouwelijkheid (ook als man). Deze stijl verwerkt verschillende elementen van andere dansstijlen zoals Jazz en Hiphop. De focus ligt naast elegantie ook op het uitvoeren van lijnen, walking en de juiste techniek voor bepaalde bewegingen.

Breakdance

In deze stoere danslessen krijgen de kids de basis van breakdance aangeleerd. Oefen mee en leer coole tricks!

G-dans

Voor kinderen en volwassenen met autisme en/of een mentale beperking die graag hun danstalent in een veilige en vertrouwde omgeving ontwikkelen. Deze lessen worden steeds begeleid door twee docenten met de geschikte kwalificaties.

Kleuterdans

Door een combinatie van dans en spel, krijgen onze kleutertjes de kans om op een creatieve en fantasierijke wijze aan de slag te gaan met dansbewegingen en bewegen in de ruimte. Onze lessen zijn steeds opgebouwd rond een leuk thema.

Kids dance

In onze dansschool krijgen alle jonge kinderen een stevige basisopleiding. Meerdere stijlen komen aan bod, waaronder jazzdans, moderne dans en hip-hop. Zo ontwikkelen ze een goede basis om zich later te kunnen verdiepen in één of meerdere specifieke stijlen.

Musical

Hou je van dansen, zingen én toneelspelen? Dan is onze musicalopleiding jouw ding. Elk jaar zetten we een indrukwekkende musical op de planken.

Modern/Hedendaags

In deze lessen ligt de focus op techniek en dansen volgens je gevoel. Je gebruikt je lichaam als expressiemiddel en leert de technieken toepassen in een choreografie.

Hedendaagse dans is een ruim begrip. Er wordt veel gewerkt met natuurlijke bewegingen en grondwerk. Daarnaast komen improvisatie en partnerwerk regelmatig aan bod. Ook in deze stijl zijn gevoel en expressie belangrijk.

Urban

In deze stoere danslessen kan je je helemaal uitleven in diverse urban dansstijlen, waaronder popping, locking en house. Je krijgt verschillende hip-hoptechnieken en toffe choreografieën aangeleerd.

Klassiek ballet

Wie houdt van elegantie en een goede techniek, is de ideale kandidaat voor onze balletlessen. Je lichaam wordt sterker en je kan op deze technieken verder bouwen in andere stijlen. Naast jeugd en volwassenen kunnen ook de kleuters en jongere kinderen al bij ons terecht. Zij leren een mooie basis aan d.m.v. speelse en educatieve opdrachten. Wij raden zeker al onze gevorderde en wedstrijddansers sterk aan om ballet op te nemen in hun training.

Dans voor volwassenen

Net zoals kinderen en jongeren, kunnen volwassenen bij ons instappen op elk niveau. Ze kunnen kiezen om aan te sluiten bij één van de stijlen zoals hierboven vermeld. Fun staat hierin centraal. Eén ding is zeker, je zal er een goede conditie aan over houden!

Heb je nog vragen?