Wedstrijden


Wedstrijddansen bij D.I.O.P.

Voor de ambitieuze dansers, van kinderen tot volwassenen, bieden wij wedstrijdgroepen aan in de stijlen modern en urban.

  • JustMini’s - Modern - (°2012-°2016)

  • JustJuniors - Modern - (°2008-°2011)

  • JM/JJ Crew - Urban - (°2008-°2016)

  • JustTeens - Modern - (°2008-°2011)

  • JustAdults - Modern - (°2007 of vroeger) 

  • JT Crew - Urban - (°2007 of vroeger)

Op onze media-pagina kan je alvast enkele van onze choreografieën van de vorige dansseizoenen bewonderen, gebracht door onze verschillende wedstrijdgroepen.

De bedoeling is om met deze leerlingen meer te bereiken en daarom ook meer inspanningen te vragen dan mogelijk is in de recreatieve lessen. Daar we deze dansers klaarstomen voor optredens, nationale en zelfs Europese wedstrijden, wordt er van hen een groot engagement verwacht.

Met trots kijken we terug naar het Europees kampioenschap 2023 waar onze wedstrijddansers maar liefst vijftien podiumplaatsen haalden waarvan zeven keer goud.
Link naar artikel: https://www.hln.be/lokeren/dansschool-d-i-o-p-verpulvert-record-tijdens-ek-dit-hadden-we-nooit-durven-dromen~a87de8e5/

Heb je interesse om je horizon als danser nog verder te verbreden en wil je aan wedstrijden deelnemen als solist of in duo? Dan kan je ook bij ons terecht. We begeleiden jou/jullie in het aanleren van een choreografie. Ook deelname aan improvisatierondes behoren tot de mogelijkheden,  maar zijn zeker geen verplichting.

Ben je gemotiveerd, wil je je grenzen verleggen en veel bijleren? Kom dan zeker auditie doen! Lees eerst de infobundel en het reglement door en schrijf je vervolgens in via de rubriek 'inschrijven'.

Audities seizoen '23-'24

De audities zijn reeds afgelopen.
Toch nog interesse om deel te nemen aan één van de wedstrijdgroepen?
Neem contact op via dansschooldiop@hotmail.com

Heb je nog vragen?

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijsstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde