Uurroosters


Uurroosters live en online lessen - 1 t.e.m. 7 maart 2021

Vanaf 1 februari 2021 werden er een aantal nieuwe coronamaatregelen van toepassing. Om iedereen de kans te geven om wekelijks de danslessen te blijven volgen, bieden we voor ALLE LESSEN de mogelijkheid aan om ze ONLINE mee te volgen. Onze groepen onder de 13 jaar kunnen de lessen ook LIVE meevolgen. Afhankelijk van het aantal dansers in elke groep kan dit ofwel wekelijks ofwel tweewekelijks (vanwege de richtlijnen beperkt tot max. 1 les per week live).

Hieronder kunnen jullie het lessenrooster van deze week terugvinden. De groene bubbel kan deze week de lessen live meevolgen. Meer info over de praktische zaken en tot welke bubbel jij of jouw kind behoort, kan je terugvinden in onze laatste nieuwsbrief.

De Zoomlinks van de online lessen kan je steeds hier raadplegen.
Hieronder kan je de uurroosters terugvinden voor onze 4 afdelingen. De namen van onze groepen bestaan steeds uit een cijfer die verwijst naar de leeftijdscategorie en een letter die verwijst naar het niveau. We hebben volgende niveau opsplitsingen: 
  • A: beginners niveau
  • B: half-gevorderd niveau
  • C: gevorderd niveau
Indien er geen letter werd toegevoegd aan de groepsnaam, dan is de groep een open level. Dit wil zeggen dat dansers van alle niveaus welkom zijn.

Selecteer je regio

Lokeren

SHO: Stommestraat 2, 9160 Lokeren
CREO: ingang via Sterrestraat (bruine poort t.h.v. het zebrapad aan het kruispunt met de Stommestraat)

Lochristi

EDUGO: Dorp-Oost 32, 9080 Lochristi

GBS: Ingang Koning Boudewijnlaan via zijdeur sporthal t.h.v. de busstrook (halverwege tussen het zebrapad en het kruispunt met de Schoolstraat)

Zele

De Zonnewijzer: ingang via Koevliet (t.h.v. zebrapad), 9240 Zele

Waasmunster

De Wonderboom: Kerkstraat 49, 9250 Waasmunster
GC Hoogendonck: Nijverheidslaan 48, 9250 Waasmunster

Heb je nog vragen?

Dansschool D.I.O.P.

Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde