Docent Lokeren/Bestuursmedewerker

Pauline Noest

"Mijn woordenschat is die van het lichaam, mijn grammatica die van dans en mijn papier is een danstapijt."
Pauline is 27 jaar en begon op 6-jarige leeftijd met klassiek ballet. Sindsdien is ze nooit meer gestopt met dansen! Op 10-jarige leeftijd begon ze ook andere stijlen te dansen zoals jazz dance, moderne dans en hedendaagse dans. 
 
Dans werd al snel meer dan een hobby. Ze ging 2 jaar naar Parijs om zich te vervolmaken in klassiek ballet aan het European Dance Center Goubé. Ze behaalde in 2021 haar diploma Bachelor in Sport & Bewegen aan Howest te Brugge. In 2013 behaalde ze een diploma Klassieke Dans aan de Academie voor Podiumkunsten te Gent en in 2018 behaalde ze een teacher’s certificate in Progressing Ballet Technique. Ze volgde ook heel wat binnen- en buitenlandse stages onder andere in Amsterdam, Tilburg, Parijs en Kopenhagen.
 
Pauline trad al meermaals op in compagnies, als solist en in het dansensemble van musicals en opera’s. Ze gaf les bij diverse dansscholen en op sport- en danskampen. Bij dansschool D.I.O.P. geeft Pauline al 6 jaar lessen Klassiek Ballet, en maakte 6 jaar deel uit van het wedstrijdteam Just10.
 
Pauline kijkt er naar uit om ook dit jaar haar passie voor en haar kennis van het klassiek ballet door te geven aan haar leerlingen.
 

 

Groepen dansjaar 2022-2023 
 
Afdeling Lokeren:
1AB Ballet
2AB Ballet
4AB Ballet
4B Pointes

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijsstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde