Docent Lokeren/Club- en jeugdverantwoordelijke

Bjorn De Vilder

"The best love is the love that makes you dance!"
Bjorn De Vilder is 30 jaar en danst al sinds zijn 11 jaar. Alles begon door een initiatieles te volgen. Al snel werd dansen niet langer een hobby, maar een passie. Samen met Jelke heeft Bjorn Dansschool D.I.O.P. opgericht in 2009. Bjorn staat hoofdzakelijk in voor de organisatie en communicatie van de dansschool.
 
Vanaf zijn 16 jaar startte Bjorn met zijn passie te delen en danslessen te geven. Hij geeft lessen op verschillende plaatsen binnen Vlaanderen voor onder meer Sportdienst Lokeren en Lochristi, Sport Vlaanderen en dansschool MuDita te Gent. Bjorn zette evenwel nog een stap verder en organiseert eveneens dansevenementen en –shows. Verder zet hij zich ook in voor allerlei dansopdrachten, zoals workshops, figuratierollen bij Ballet Béjart, shows voor Studio 100, musicals Footloose, Kiss me Kate en 40-45, in de film Ghost Rockers, Ment-TV en voor Opera Vlaanderen.
 
Binnen D.I.O.P. geeft Bjorn naast danslessen ook acteerlessen aan de musical groepen hij is eveneens artistiek leider voor zowel dansshows als musical producties. Bjorn is ook vaste trainer van het JustMini’s competitieteam. Naast het behalen van goede resultaten op wedstrijden, wil hij ook meegeven aan zijn leerlingen dat een wedstrijd om meer draait dan het winnen van een beker. Het gaat ook om vriendschap, respect voor andere teams en plezier beleven als danser en als team. Ook maakt Bjorn deel uit van het competitie team Just10.

 

Groepen dansjaar 2022-2023

Afdeling Lokeren:
3A Modern
3BC Urban
JustJuniors

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijsstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde