Docent Lokeren

August Dierckxsens

"Move with your body, feel it with your heart."

August startte op 6-jarige leeftijd met zijn eerste danslessen. Dit als recreatieve danser. Enkele jaren later begonnen de kriebels voor dans meer op te komen. 

 

Hij starte als junior in een wedstrijdteam, met dat team behaalden ze enkele jaren op rij mooie prijzen. In 2017 begon hij zo ook aan solo en improvisatie rondes deel te nemen. Nog steeds neemt hij deel aan verscheidene wedstrijden in binnen - en buitenland. 

Doorheen de jaren bouwde hij een basis op van verschillende dansstijlen (streetdance/hiphop, house, locking, popping, modern, dancehall/afro,...) en geeft hij les in verschillende dansscholen.

 

In 2022 kon hij van zijn passie zijn beroep maken. Zo deed hij al verschillende grotere dansopdrachten. Hij werkte samen met Nike, danste in paleis 12 & is freelancer binnen verschillende dancers agency’s.

 

Als docent wil hij niet enkel dans meegeven, maar ook het verhaal errond. Zo vindt hij expressie en het gevoel even belangrijk als de bewegingen. Zijn nieuwsgierig- en leergierigheid zorgen ervoor dat hij zich als persoon, danser én docent wil blijven ontwikkelen.

 
Groepen dansjaar 2023-2024

Afdeling Lokeren:
4 Next Level Urban
4 Masterclass Urban
JM Crew Crew (i.s.m. docent Loeka)
JJ/JT Crew (i.s.m. docent Loeka)
 

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijsstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde