Docent Lokeren

Loeka Van Cauwenberg

“Dancers are the athletes of god.” - Albert Einstein
Nieuwe docent dansjaar '23-'24!
 
 
Loeka danst vanaf haar 8 jaar bij Dansschool D.I.O.P. en heeft de afgelopen 10 jaar heel wat danservaring opgebouwd. Dansen is voor haar een passie en motivator doorheen het leven.
Binnen Dansschool D.I.O.P. heeft Loeka ballet & pointes, hiphop, modern en hedendaags gevolgd, en dit op wedstrijd-niveau voor hiphop en modern in groep, duo en solo (waarmee ze verschillende Vlaamse, Belgische en Europese medailles op wedstrijden van BDA, Danssport Vlaanderen, Dance Stars en Dance Waves heeft binnen gehaald). Van 2015 tot 2017 heeft Loeka ook deelgenomen aan het wedstrijd team hiphop van Dance Revolution.
 
Sedert 2021 volgt Loeka een middelbare dansopleiding bij De Dansacademie te Roeselare en volgt ze danslessen bij Hypnosis. Naast hoger vermelde stijlen schoolt ze zich hier ook bij in commercial, girly, modern-jazz en show-jazz. Ze heeft ook deelgenomen aan het Hypnosis wedstrijdteam modern en hiphop (waarmee ze deelnam aan wedstrijden zoals The Code en Choreographers Ball alsook optredens zoals Nacht van de Punch, Vorst Nationaal, enz.). Het komende jaar zal Loeka ook deelnemen aan het Star Team van Yes, We Can Dance waarbij ze zich zal bijscholen op vlak van performance en zal deelnemen aan diverse optredens.
 
Loeka zet zich sedert twee jaar ook in als docent voor zomerkampen en zal deze ervaring nu ook inzetten voor danslessen in diverse stijlen doorheen het jaar. Ze kijkt ernaar uit om haar passie met iedereen te delen en dansers te laten groeien.
 
 
Groepen dansjaar 2023-2024 

Afdeling Lokeren:
3 Open Level Urban
4 Open Level Girly/Commercial
JM Crew (i.s.m. docent August)
JJ/JT Crew (i.s.m. docent August)

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijsstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde