Docent Lokeren

Anke Cansse

"Dance to the moon and reach for the stars ✨"
Anke begon met dansen toen ze 5 jaar was, maar dit was toen jammer genoeg maar van korte duur. In de tussentijd probeerde ze hobby’s zoals gymnastiek, paardrijden en duiken, maar in 2013 vond ze gelukkig haar passie voor dans terug bij Dansschool D.I.O.P.!
 
Voor Anke draait dansen vooral om plezier maken en dat plezier heeft ze bij D.I.O.P. onder andere al gevonden in de stijlen hiphop, modern en musical. Dit jaar wil ze ook de uitdaging van dansdocent aangaan: ze zal samen met Catho instaan voor Kleuters 2 in Lokeren.
 
De liefde voor het lesgeven is al van jongs af aan aanwezig bij Anke en naast de dansschool volgt ze dan ook de educatieve master van taal- en letterkunde om over enkele jaren te kunnen afstuderen als leerkracht Engels. Ervaring met kleuters heeft ze vooral al opgedaan op speelplein Speloke waar ze sinds haar 16 jaar al verschillende zomers als animator heeft doorgebracht.
 
Anke kijkt al enorm uit naar dit nieuwe avontuur en hoopt vooral de jongsten van de dansschool het plezier van dansen te laten ontdekken.
 

 

Groepen dansjaar 2022-2023

Afdeling Lokeren: 
Kleuters 1AB
1AB (1)

 

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijsstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde