Take-away eetfestijn

2022/01/18

Zin in huisbereide spaghetti bolognese of chili con carne? Enkel de saus? Of ook graag met pasta, tortilla’s of rijst? Met vlees of toch liever veggie, met of zonder topping? Misschien met een aangepaste wijn? En afsluiten met een dessertje? Het kan allemaal!

Terug

Zoals jullie reeds vernamen, hebben we met spijt in het hart terug enkele leuke evenementen uit onze agenda moeten schrappen wegens COVID. Het Sinterklaasfeest werd in november reeds geannuleerd, maar ook het vervang evenement in een Valentijns jasje en de musicalproductie werden afgelast. De huidige situatie zorgt voor teveel onzekerheid hieromtrent en ook de veiligheid van onze dansers, docenten en sympathisanten willen we zo veel mogelijk waarborgen. We zetten dan ook alles op alles om onze danslessen in alle veiligheid zoveel mogelijk door te laten gaan.

Het wegvallen van onze evenementen (dit al 2 jaar lang) heeft uiteraard een impact op onze dansschool. Enerzijds missen we het informele contact met onze dansers en vooral de ouders, partners en kinderen, anderzijds is er ook een financiële impact. Want tijdens dit soort evenementen hebben we steeds heel erg op jullie steun kunnen rekenen, waarvoor dank! Om deze financiële impact zo veel mogelijk te beperken, komen we met een nieuw concept: Take-away eetfestijn!

In deze brief vind je een overzicht van ons aanbod met de bijhorende prijzen. Bestellen kan je doen tot 05/02/2022 via dit formulier.

De bestellingen kunnen afgehaald worden op locaties in Lokeren, Lochristi, Waasmunster en Zele en dit op 19/02/2022. In het formulier kan je een tijdslot kiezen per locatie. Alvast bedankt voor de steun en smakelijk!

 

Heb je nog vragen?

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijsstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde