Dansshow Dance Art

2022/02/24

Op 8, 9 en 10 april is het zover! Na lang wachten staan we nog eens op het podium! Samen maken we het onvergetelijk!

Terug

Praktische info

Kijken jullie ook allemaal zo hard uit naar de dansshow als wij? 

Op 8, 9 en 10 april is het eindelijk zo ver en staan we weer allen samen op het podium! Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we een brief gemaakt met een overzicht van de kledij en de attributen die de danser van thuis uit meebrengen voor de show. Bekijk de brief van jouw afdeling via de knoppen hieronder. Ook de brief met repetitiemomenten en voorstellingen kan je hieronder terugvinden.

Mocht je toch nog vragen hebben, kan je deze stellen aan de docent tijdens de les of kan je mailen naar dansschooldiop@hotmail.com.

Tickets dansshow Dance Art

Tickets voor show 1, 2 en 3 zijn vanaf woensdag 9 maart om 13u30 online te verkrijgen via de website van CC Lokeren. Tickets voor show 4 zijn vanaf woensdag 16 maart om 13u30 online te verkrijgen via de website van CC Lokeren.

Tickets zijn enkel in voorverkoop verkrijgbaar en aan volgende tarieven:

  • 16 euro/volwassene
  • 12 euro/kind (-12j)


Bekijk goed voor welke shows je tickets nodig hebt en stel de aankoop niet uit, de ticketverkoop gaat meestal razendsnel!

Show 1 en 3: alle groepen uit Lokeren behalve kleuters en pré-ballet.
Show 2: alle groepen uit Lokeren behalve wedstrijdgroepen.
Show 4: alle groepen uit Lochristi, Zele en Waasmunster + 3C Modern Lokeren + alle 4-groepen en volwassenen groepen Lokeren (opgelet show 4 gaat pas in verkoop op woensdag 16 maart)

Duur van de dansshow: 2,5 uur (incl. pauze).

Show T-shirt Dance Art

Wil je deze dansshow nooit meer vergeten?

Koop dan zeker onze limited edition T-shirt aan via de webshop, dit kan nog tot en met vrijdag 18 maart. De T-shirt is een mooi aandenken aan de show en mag gedragen worden tijdens de gewone danslessen.

Je kan deze T-shirt kopen aan €15/stuk via de webshop van onze dansschool.

DVD/USB dansshow Dance Art

Ook dit dansjaar wordt de show door een professioneel team vastgelegd. Vanaf dit jaar kan je naast een DVD ook kiezen voor een USB-stick. Je kan deze mooie herinnering kopen aan €20/stuk via de webshop van onze dansschool.

Sponsors gezocht!

Nadat corona 2 jaar op rij roet in het eten gooide, organiseren we eindelijk terug een dansshow waarin onze dansers het beste van zichzelf geven en de wereld hun danskundigheid en enthousiasme laten zien. 

We geven de dansers en toeschouwers een echte totaalervaring en zetten in op professionaliteit op alle vlakken. Denk maar aan decor, lichteffecten, projecties, haar, make-up en de honderden kostuums. Om de vele kosten te drukken zijn we dus op zoek naar sponsors die ons financieel en/of in natura willen ondersteunen.  

Ontdek via onderstaande knop hoe jij ons een duwtje in de rug kan geven en intussen kan genieten van publiciteit!

Heb je nog vragen?