Nieuwsbrief februari 2024

2024/02/06

Lees hier de nieuwsbrief van februari 2024 😍🥳

Terug
Nieuwsbrief februari 24

 Nieuwsbrief februari 2024

Ondertussen draait ons tweede semester op volle toeren en er staat heel wat op het programma bij Dansschool D.I.O.P.! De laatste voorbereidingen voor onze betoverende musical Aladdin worden getroffen, en we zijn ook al druk in de weer met alles voor onze spectaculaire dansshow QUINDECIM.

Maar er is nog meer opwindend nieuws te delen! Sinds december zijn wij de trotse eigenaar van ons eigen gebouw in Lokeren. Dit nieuwe hoofdstuk markeert een mijlpaal voor onze dansschool en stelt ons in staat om onze dansgemeenschap te laten groeien en floreren. Het gebouw, voorheen bekend als feestzaal Tybeert, zal vanaf deze zomer worden gebruikt voor danskampen voor tieners en vanaf september zullen een deel van onze wekelijkse lessen ook plaatsvinden. 
Bovendien zal het gebouw worden uitgerust met een bar en WIFI-toegang, waardoor Dansschool D.I.O.P. zorgt voor een sociale ontmoetingsplaats voor dansliefhebbers. 

Om deze opwindende mijlpaal te vieren, organiseert Dansschool D.I.O.P. een feestelijke openingsweek van maandag 20 mei tot en met zondag 26 mei 2024 waarin iedereen welkom is om onze dansschool te leren kennen. We bieden dan gratis proeflessen aan en er zijn rondleidingen in ons nieuw gebouw. 

Meer gedetailleerde informatie over het programma van de feestelijke openingsweek zal beschikbaar zijn vanaf april op onze website: www.dansschooldiop.be.

De feestzaal en/of vergaderzalen kunnen tevens gehuurd worden. Voor vragen hieromtrent kan je mailen naar dansschooldiop@hotmail.com.

We kijken ernaar uit om deze nieuwe fase met jullie te delen en hopen jullie allemaal te zien tijdens onze feestelijke openingsweek!
Tickets QUINDECIM 2024

Tickets voor de kindershow zijn reeds te koop en online te verkrijgen via de website van Cultureel Centrum Lokeren
Tickets voor de andere shows zijn vanaf woensdag 7 februari om 09.00u online te verkrijgen via de website van CC Lokeren 

We begrijpen dat 09.00 u op een doordeweekse dag allesbehalve ideaal is. Op vraag van het CC Lokeren start de verkoop tijdens de kantooruren, zodat hun medewerkers bij problemen kunnen helpen. Indien er problemen zijn, neem dan onmiddellijk contact op met het CC Lokeren. Wij als dansschool kunnen u niet verder helpen met de aankoop van uw tickets.

Bekijk goed voor welke shows je tickets nodig hebt en stel de aankoop niet uit, de ticketverkoop gaat meestal razendsnel!

Koop tickets

Gelieve ook dit formulier in te vullen om je deelname al dan niet te bevestigen indien je dat nog niet hebt gedaan. Als je niet meedoet, vul dit dan ook even in, anders zal je de vraag herhaaldelijk blijven ontvangen.

Formulier
T-shirt & USB dansshow 2024

Ook dit dansjaar wordt de show door een professioneel team vastgelegd. Je kan deze mooie herinnering op USB-stick kopen aan €22/stuk via de webshop van onze dansschool.

Wil je deze dansshow nooit meer vergeten? Koop dan zeker onze limited edition T-shirt, nu beschikbaar in de webshop, dit kan tot en met zondag 17 maart. De T-shirt is een mooi aandenken aan de show en mag gedragen worden tijdens de gewone danslessen. Je kan deze T-shirt kopen aan €20/stuk via de webshop van onze dansschool

Webshop
Sponsors gezocht!

Dansschool D.I.O.P. draait op volle toeren: onze vriendjesweek, het Sintfeest en in 2024 een musicalproductie en een grote dansshow waar onze dansers het beste van zichzelf geven en de wereld hun danskundigheid en enthousiasme laten zien.

We geven de dansers en toeschouwers een echte totaalervaring en zetten in op professionaliteit op alle vlakken. Denk maar aan decor, lichteffecten, projecties, make-up, haar en de honderden kostuums. Om de vele kosten te drukken, zijn we dus op zoek naar sponsors die ons financieel en/of in natura willen ondersteunen.  

Ontdek via onderstaande knop hoe jij ons een duwtje in de rug kan geven en intussen kan genieten van publiciteit!

Sponsordossier 23-24
Sponsorcontract 23-24
Zomerkampen 2024

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Dansschool D.I.O.P. ook in 2024 maar liefst 9 weken zomerkampen. Dit voor kleuters, kids en teens. De inschrijvingen van onze zomerkampen starten op zondag 17 december om 10 u. op onze website via jouw Ledenbeheer account.

✨ Wat is er nieuw? ✨

  • gloednieuwe uitgewerkte thema's voor alle leeftijden;
  • betere opsplitsing tussen kids en teens leeftijden;
  • we geven in Lokeren kamp van week 1 tot week 9 op 2 locaties;
  • tijdens week 3 en 4 is er nu ook kamp in Waasmunster;
  • kampen met educatieve invulling.
Opgelet! Sommige kampen zijn razendsnel volzet. Je kan steeds inschrijven op de wachtlijst en mocht er een plaats vrijkomen, ontvang je een uitnodiging via mail. Wanneer er een grote wachtlijst zou zijn, doen wij er alles aan om onze capaciteit verder uit te breiden.
Meer informatie
Aladdin JR de musical

Dansschool D.I.O.P. stelt u voor:
ALADDIN JR!


Een prachtige musical gebracht door onze musicalafdeling (kids en teens tussen 6 en 16 jaar). Een totaalspektakel met niet alleen zang, dans en toneel maar ook veel kostuums in een prachtig decor.

Voorstellingen:
Show 1 - vrijdagavond 16/02, deuren open 18 u., start show 19 u.
Show 2 - zaterdagmiddag 17/02, deuren open 13.30 u., start show 14.30 u.
Show 3 - zaterdagavond 17/02, deuren open 18 u., start show 19 u.

Tickets kosten 18 euro per persoon vanaf 12-jarigen en 14 euro per persoon voor -12-jarigen.
Bestellen kan via onze website: https://dansschooldiop.be/
 

Bestel hier
Bestel hier
Steun Dansschool D.I.O.P. via Trooper
Weet je al dat je onze vereniging het hele jaar door financieel kan steunen wanneer je online shopt? En dat zonder dat het jou ook maar één cent extra kost, hé.

Gewoon door eerst via www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/diop te passeren en daar door te klikken naar één van de meer dan 1.000 webshops die onze dansschool met veel plezier een stukje van jouw aankoopbedrag schenken.

Nu nog even in stapjes uitgelegd:
Stap 1: Ga naar https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/diop
Stap 2: Zoek naar de webshop waarbij je wil shoppen.
Stap 3: Laat je gegevens na in de pop-up als je wil weten hoeveel jouw aankoop onze dansschool zal opleveren en shop daarna zoals altijd.
Het kost je niks meer.
Stap 4: De webshop steunt ons met een percentje van je aankoop.  
Die aangesloten webshops zijn trouwens niet van de minste: Bol.com, Booking.com, JBC, Krëfel, Torfs,…  en nog zo’n 1.000 andere shops! Neem maar eens een kijkje op https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/diop
Ga naar de Trooper pagina van Dansschool D.I.O.P.

Belangrijke data


Dansjaar 2023-2024
14/02 - 17/02     Musical Aladdin (te Waasmunster)
10/03                  Pregenerale dansshow (Lokeren)
01/04 - 07/04     Dansshow 2024 (te Lokeren)
20/05 - 26/05     Feestelijke openingsweek nieuwe locatie (Lokeren)
01/07 - 30/08     Zomerkampen 2024 (Lokeren & Waasmunster)
Onze sponsors
Facebook - Dansschool DIOP
Instagram - Dansschool DIOP
YouTube
Website - Dansschool DIOP
Contacteer ons
 
               dansschooldiop@hotmail.com
               0477/855.312
               Dansschool D.I.O.P. vzw
               Nijsstraat 24,
               9160 Lokeren
               ON: 0660.628.002
Copyright © 2024 Dansschool D.I.O.P., All rights reserved.

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen van Dansschool D.I.O.P.?
Je kan hier je voorkeuren updaten of je uitschrijven van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Heb je nog vragen?