Nieuwsbrief mei 2024

2024/05/01

Lees hier de nieuwsbrief van mei 2024 😍🥳

Terug
Nieuwsbrief mei 24

 Nieuwsbrief mei 2024

D.I.O.P. VIERT 15 JAAR BESTAAN MET EIGEN GEBOUW
We bestaan dit jaar 15 jaar én huldigen onze eigen locatie in. Dit mag niet onopgemerkt voorbijgaan! We verwelkomen jullie graag op één van onze activiteiten in onze eigen locatie Tybeert, Pontweg 3 in Lokeren, Daknam:
  • Maak kennis met onze dansschool door de geschiedenisroute doorheen onze eigen locatie te volgen.
  • Doe mee met één van onze GRATIS DANSLESSEN die gegeven worden door onze ervaren docenten. Kom proeven van dans en laat je onderdompelen in de unieke sfeer van onze dansschool waar dansers, docenten, ouders en vrijwilligers samen bouwen aan een fijne dansgemeenschap.
  • Kom genieten van een lekker drankje (en/of hapje) in onze D.I.O.P.-bar en ontdek ons eigen gebrouwen biertje, het Diopperke.
  • Laat je (klein)kinderen zich uitleven op de gratis kinderfuif, terwijl jij in alle rust geniet in onze bar. We bieden die dag ook heerlijke lollywafels aan en bij mooi weer plaatsen we het terras buiten
  • Op woensdag en zaterdag opent onze schminkstand waar de kids zich kunnen laten omtoveren tot superhelden, prinsessen, enz.
GRATIS OPENLESSENWEEK

Van maandag 20 mei tot en met zaterdag 25 mei organiseren we GRATIS WORKSHOPS tijdens de openlessenweek, op onze eigen locatie in Daknam (Pontweg 3). Hieronder ontdek je ons aanbod. Vooraf inschrijven is niet nodig. 

Bekijk hier het rooster
Infostanden en pop-up danswinkeltje

Heb je vragen over de werking van de dansschool, ons aanbod, zomerkampen... en zou je ons graag eens ontmoeten? Bezoek dan tijdens onze openingsweek de infostand. Onze enthousiaste vrijwilligers staan jullie graag te woord.

Ben je helemaal fan van onze danskledij? Bezoek dan zeker onze pop-up winkel! T-shirts, hoodies, drinkflessen, sokken... je vindt deze en nog veel meer D.I.O.P.-spullen tijdens onze openingsweek op locatie.

Steun de dansschool en koop D.I.O.P. sokken of ons eigen bier het Diopperke

Om 15 jaar D.I.O.P. te vieren werden er twee items toegevoegd aan ons assortiment namelijk D.I.O.P.-sokken en het Diopperke. 

De sokken met de tekst ‘unleash your inner rhythm’, de quote van 15 jaar D.I.O.P., kosten 9 euro en zijn verkrijgbaar in volgende maten: 32-35, 36-41 en 42/46

Het Diopperke is te koop per sixpack en kost 18 euro. Het is een heerlijk Belgisch bier met een alcoholvolume van 6,5%. Dit amberkleurige brouwsel combineert de rijke smaak van gerstenmout en tarwemout met een vleugje hop en gist. De caramelsmaak voegt een zoete en aardse dimensie toe, terwijl de frisse toets van de tarwemout het bier een verkwikkend karakter geeft. Diopperke wordt op fles hergist, wat zorgt voor een levendige en complexe smaakervaring. Ga voor smaak en gezelligheid met ons lekker dansbiertje, danst op de tong, gebrouwen met passie.

Via onze webshop kunnen jullie de sokken en/of het biertje bestellen 

Jullie bestellingen kunnen opgehaald worden in onze locatie Tybeert (Pontweg 3, Lokeren) tijdens onze openingsweek van 20 mei tot en met 25 mei 2024.
 

Bestel hier
Zomerbar

Samen met zovelen hopen we op een fantastische zomer, met heerlijke warme dagen en zalige zomeravonden. Kom samen met ons genieten van die gezellige warmte in onze zomerbar. 

Met een aangepaste dranken- en snackkaart, helemaal in het thema van de zomer verwelkomen we jullie graag op volgende data (donderdag t.e.m. zondag):

20, 21, 22 en 23 juni
25, 26, 27 en 28 juli
22, 23, 24 en 25 aug

Pontweg 3, 9160 Lokeren

Nieuw: danscompagnie bij Dansschool D.I.O.P.

Vanaf het volgende dansjaar wordt er een compagnie opgericht binnen onze dansschool. 

Een danscompagnie is een groep dansers die samenwerken om choreografieën te creëren en uit te voeren. Onze nadruk qua dansstijl ligt op modern en hedendaags en de dansers krijgen de kans om zich hierin artistiek en technisch verder te ontwikkelen. Ze werken voornamelijk aan hun dansvaardigheden en expressie. De compagnie neemt niet deel aan wedstrijden maar wel aan optredens en voorstellingen. 

Zou je graag aansluiten bij de compagnie? Schrijf je dan nu in via onze website voor de audities op 28 juni 2024.

Inschrijven
Wedstrijdgroepen

Voor de ambitieuze dansers, van kinderen tot en met volwassenen, bieden wij wedstrijdgroepen aan in de stijlen modern en urban.

Heb je interesse om je horizon als danser nog verder te verbreden en wil je aan wedstrijden deelnemen als solist of in duo? Dan kan je ook bij ons terecht. 

Met trots kijken we terug op diverse podiumplaatsen zowel dit wedstrijdseizoen als het vorige. Een hoogtepunt was toch het Europees Kampioenschap 2023 in Kalkar waar onze dansers maar liefst vijftien podiumplaatsen haalden, waarvan zeven keer goud. 

Onvergetelijke ervaringen voor onze dansers!

Zou je graag deel uitmaken van één van onze wedstrijdteams of wil je als solist en/of duo op het podium staan? Schrijf je dan nu in via onze website voor de audities op 25 en 26 juni 2024.

Inschrijven
Inschrijven volgend jaar

Zoals elk jaar krijgen binnenkort al onze dansers een mail met hun persoonlijke feedback van hun docenten. Ook zal in die mail staan voor welke groep je volgend dansjaar kan inschrijven.

Ben je benieuwd naar wat we volgend dansseizoen aanbieden om jou al dansend door het jaar te laten gaan? 

Ontdek onze nieuwe lessenrooster vanaf midden mei 2024 op onze website www.dansschooldiop.be.

Vanaf maandag 3 juni 2024 om 9 uur starten de inschrijvingen voor het volgende dansjaar. 

Niet onbelangrijk! Je kan in de maand september op al onze locaties gratis proeflessen volgen.

Steun Dansschool D.I.O.P. via Trooper
Weet je al dat je onze vereniging het hele jaar door financieel kan steunen wanneer je online shopt? En dat zonder dat het jou ook maar één cent extra kost, hé.

Gewoon door eerst via www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/diop te passeren en daar door te klikken naar één van de meer dan 1.000 webshops die onze dansschool met veel plezier een stukje van jouw aankoopbedrag schenken.

Nu nog even in stapjes uitgelegd:
Stap 1: Ga naar https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/diop
Stap 2: Zoek naar de webshop waarbij je wil shoppen.
Stap 3: Laat je gegevens na in de pop-up als je wil weten hoeveel jouw aankoop onze dansschool zal opleveren en shop daarna zoals altijd.
Het kost je niks meer.
Stap 4: De webshop steunt ons met een percentje van je aankoop.  
Die aangesloten webshops zijn trouwens niet van de minste: Bol.com, Booking.com, JBC, Krëfel, Torfs,…  en nog zo’n 1.000 andere shops! Neem maar eens een kijkje op https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/diop
Ga naar de Trooper pagina van Dansschool D.I.O.P.

Belangrijke data


Dansjaar 2023-2024
20/05 - 26/05     Feestelijke openingsweek nieuwe locatie (Lokeren)
03/06                  Start inschrijvingen
01/07 - 30/08     Zomerkampen 2024 (Lokeren & Waasmunster)
25/06 - 26/06     Audities wedstrijddansers
28/06                  Audities Compagnie
Onze sponsors
Facebook - Dansschool DIOP
Instagram - Dansschool DIOP
YouTube
Website - Dansschool DIOP
Contacteer ons
 
               dansschooldiop@hotmail.com
               0477/855.312
               Dansschool D.I.O.P. vzw
               Nijsstraat 24,
               9160 Lokeren
               ON: 0660.628.002
Copyright © 2024 Dansschool D.I.O.P., All rights reserved.

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen van Dansschool D.I.O.P.?
Je kan hier je voorkeuren updaten of je uitschrijven van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Heb je nog vragen?