Corona update 27/10

2020/10/27

Zonet werden nieuwe coronamaatregelen voor sport bekend gemaakt door de Vlaamse Overheid. Hoewel deze maatregelen enkel van toepassing zijn op + 12 jarigen en pas vanaf vrijdag om 18u in voege gaan, beslissen wij als dansschool nu reeds in te grijpen. We vinden dat het nu hoog tijd is om maatregelen te nemen en niet pas vrijdag, gelet op de gezondheid en veiligheid van iedereen.

Terug

Wij schakelen dan ook vanaf morgen, woensdag 28 oktober, volledig over op online lessen t.e.m. zondag 1 november voor alle groepen. Meer informatie over de lessen na de herfstvakantie volgt volgende week.

We willen als dansschool onze verantwoordelijkheid nemen en hopen met deze extra maatregelen een steentje bij te dragen aan het ontlasten van onze zorgsector. Daarnaast willen we de lijn doortrekken naar -12 jarigen om organisatorische redenen en omdat we al onze dansers gelijk willen behandelen.

Voorlopig hebben we nog geen besmettingsbron vastgesteld binnen onze dansschool en dit willen we graag zo houden. We stellen de veiligheid van onze leden en docenten nu op de eerste plaats en hopen op jullie begrip hiervoor.


Stay safe!

Heb je nog vragen?

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijsstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde