Corona update 10/1

2021/01/10

Alle maatregelen die vorige week werden aangekondigd blijven behouden, behalve voor afdeling Zele. Lees nog eens het overzicht per afdeling hieronder.

Terug
Zele
Vanaf maandag 11 januari gaan de lessen in afdeling Zele terug live, in de danszaal door. Opgelet, er werd een kleine wijziging gedaan aan het lessenrooster om aan de maatregelen te kunnen voldoen die werden opgelegd door gemeente Zele. 

Waasmunster
In Waasmunster zijn er nog geen binnensporten toegelaten. We zijn dus genoodzaakt de lessen even on hold te zetten waardoor tot nader order geen lessen zullen doorgaan in Waasmunster. Onze aanvraag werd besproken, maar helaas afgewezen.
"Vermits de cijfers in Waasmunster niet rooskleurig zijn, heeft de veiligheidscel van Waasmunster op 5/01 beslist om de geldende maatregelen te behouden en indoorsport voor -13 jaar niet toe te laten." 
Wij bekijken deze week of er andere mogelijkheden zijn om de lessen voor -13 jarigen in Waasmunster terug op te starten.

Lochristi
Zelfde als vorige week: 
Terug wekelijks live lessen voor de groepen: Kleuters, 1A, 2A, 2B*, Ballet 1 en 2.
Voor de andere groepen worden er wekelijks online lessen georganiseerd via Zoom tot we de toelating krijgen deze groepen ook terug live te laten doorgaan.
*De les 2B Lochristi zal 15 minuten vroeger starten wegens organisatorische redenen. Bekijk de aangepaste lessenrooster om het juiste start- en einduur terug te vinden.

Lokeren
Zelfde als vorige week:
Terug wekelijks live lessen voor de groepen: Kleuters 1, Kleuters 2, 1A, 1B, 2A1, 2A2, 2B*, 2C*, PrĂ©-Ballet,  Ballet 1, Ballet 2, Ballet 3A en JustMini's, Musical 1, 2 en 3**
Voor de andere groepen worden er wekelijks online lessen georganiseerd via Zoom tot we de toelating krijgen deze groepen ook terug live te laten doorgaan.
Opgelet: de online lessen voor competitiegroepen zullen vanaf nu 1u30 duren, bekijk de aangepaste lessenrooster om het juiste start- en einduur terug te vinden.
*De lessen 2B en 2C Lokeren zullen 15 minuten vroeger starten wegens organisatorische redenen. Bekijk de aangepaste lessenrooster om het juiste start- en einduur terug te vinden.
**De lessen Musical 1, 2 en 3 zullen voor iedereen live doorgaan, behalve voor de jongeren die geboren zijn in 2007 of vroeger. Voor hen wordt een online alternatief voorzien.

We informeren ons iedere dag verder bij de bevoegde autoriteiten en wachten toestemming af voor onze verschillende lessen vooraleer we ook voor de oudere groepen terug live lessen kunnen organiseren.
  
Deze maatregelen zijn momenteel van kracht:
  • Wie terug live lessen zal krijgen, moet zich houden aan de corona afspraken in dit document.
  • De nieuwe links voor de online lessen 2021 zal je niet meer per mail toegestuurd krijgen maar kan je terug vinden in dit nieuwsbericht.
  • Er is een nieuw voorlopig lessenrooster.
Het bestuur van Dansschool D.I.O.P. volgt dagelijks eventuele veranderingen in de protocollen op en zal tijdig communiceren als de huidige maatregelen wijzigen. Mochten er aanpassingen zijn, zullen deze meteen worden gecommuniceerd.
 
Samen maken we er dansant 2021 van!

Heb je nog vragen?

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijsstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde