Docent Lokeren

Phebe Staelens

"Dance is the hidden language of the soul."
Phebe is 21 jaar en is opgegroeid met muziek. Al sinds ze een klein meisje was, hield Phebe van zingen, dansen en acteren. Ze danste dan ook in diverse dansscholen, waar ze diverse stijlen volgde: hiphop, techno-disco, klassiek ballet, tapdans, musical, jazz en modern.
 
Op haar 10e besloot ze om les te volgen bij het zanginstituut Mind The Voice, waar ze de kriebels voor het optreden helemaal te pakken kreeg. Vanaf deze periode besloot ze om haar passies te combineren en zich te focussen op musical. We konden Phebe aan het werk zien in onder andere Annie De musical, 14-18, Klaas Vaak De musical, Ketnet Musical: Kadanza, Titantic De musical, Webreeks Wh@evr!...
 
Sinds drie jaar geeft Phebe ook dans- en musicallessen in diverse dansscholen. Momenteel maakt ze deel uit van de musical-company en het dansteam van Fabric Magic.
 
Phebe vindt het fantastisch om haar enthousiasme en ervaring door te geven aan leerlingen. Ze kijkt er dan ook super hard naar uit om de liefde voor musical en zang te kunnen delen. 
 

 

Groepen dansjaar 2022-2023 

Afdeling Lokeren: 
 
Musical Kids, Jeugd + Volwassenen

 

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijsstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde