Docent Zele, Waasmunster en Lokeren

Isabelle Van Deuren

"Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain."
Isabelle zette haar eerste danspasjes op achtjarige leeftijd en stopte sindsdien nooit meer met dansen: na enkele jaren ballet, startte ze met jazz. Dat bleef dan ook de rode draad in haar dansleven. Ze volgde daarnaast ook lessen in diverse andere stijlen zoals Lindy Hop, Streetdance, Tap, Modern en Latin.
 
Als twintiger danste zij mee in musicals en ze behaalde haar diploma dansdocente aan de VTS. Ondertussen geeft zij al vele jaren les aan kleuters,-kinderen,-tieners en volwassenen. Ze volgde ook bijscholingen in G-dans en seniorendans. Isabelle heeft ervaring in het trainen en begeleiden van wedstrijd- en showdansers en werkt als vaste lesgeefster bij verschillende dansscholen. Daarnaast is zij als freelance medewerker verbonden aan Sportwerk Vlaanderen en Sport Vlaanderen. Ze volgt nog steeds bijscholingen en stages in binnen- en buitenland.
 
Naast techniek en dansante vaardigheden wil Isabelle vooral haar dansplezier en -passie doorgeven aan haar leerlingen mét aandacht voor de individuele mogelijkheden en ontwikkeling van iedere deelnemer.
 

 

Groepen dansjaar 2022-2023
 
Afdeling Lokeren:
G-dans (i.s.m. docenten Jelke en Catho)
 
Afdeling Waasmunster:
 Kleuters 1
1A
2A

Afdeling Zele:
 Kleuters
1A
2A /3A

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijsstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde