Docent Zele, Waasmunster en Lokeren

Isabelle Van Deuren

"Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain."
Isabelle zette haar eerste danspasjes op achtjarige leeftijd en stopte sindsdien nooit meer met dansen: na enkele jaren ballet, startte ze met jazz. Dat bleef dan ook de rode draad in haar dansleven. Ze volgde daarnaast ook lessen in diverse andere stijlen zoals Lindy Hop, Streetdance, Tap, Modern en Latin.
 
Als twintiger danste zij mee in musicals en ze behaalde haar diploma dansdocente aan de VTS. Ondertussen geeft zij al vele jaren les aan kleuters, kinderen, tieners en volwassenen. Ze volgde ook bijscholingen in G-dans en seniorendans en geeft ook les aan deze doelgroepen. Isabelle heeft ervaring in het trainen en begeleiden van wedstrijd- en showdansers en werkt als vaste lesgeefster bij verschillende dansscholen. Daarnaast is zij als freelance medewerker verbonden aan Sportwerk Vlaanderen en geeft zij regelmatig in opdracht lessen in scholen tijdens en na de schooluren. Ze volgt nog steeds bijscholingen en stages in binnen- en buitenland.
 
Naast techniek en dansante vaardigheden wil Isabelle vooral haar dansplezier en -passie doorgeven aan haar leerlingen mét aandacht voor de individuele mogelijkheden en ontwikkeling van iedere deelnemer.
 
Groepen dansjaar 2023-2024
 
Afdeling Lokeren:
G-dans -18 (i.s.m. docenten Catho en Kaylee)
G-dans +18 (i.s.m. docenten Catho en Kaylee)
 
Afdeling Waasmunster:
 Kleuters Open Level
1 Open Level
2 Open Level
3 Open Level

Afdeling Zele:
 Kleuters Open Level
1 Open Level