Dance is our passion

Lokeren / Lochristi / Zele / Waasmunster / Moerbeke

Belangrijke data dansjaar 2023-2024
10/03 | Prégenerale dansshow
01/04 - 07/04 | Dansshow 2024 (te Lokeren)
01/07 - 30/08 | Zomerkampen 2024

DANSSHOW 2024 - QUINDECIM

Ticketverkoop voor de kindershow start woensdag 31/01 om 09u!
Ticketverkoop voor de andere shows start woensdag 7/02 om 09u!
 
Info showweek 2024

Download de brieven met alle belangrijke info over de show!

 

Gelieve ook dit formulier in te vullen om je deelname al dan niet te bevestigen. Als je niet meedoet, vul dit dan ook even in, anders zal je de vraag herhaaldelijk blijven ontvangen.

 


Dansschool D.I.O.P. biedt superleuke zomerkampen aan! Een mix van dans-, crea-, musical- of themalessen en leuke spelletjes staan garant voor een week vol plezier.
 
Inschrijven kan vanaf zondag 17 december om 10u.

Over Dansschool D.I.O.P.

Dansschool D.I.O.P. is een jonge, dynamische dansschool. We geven les aan klein en groot, van kleuters t.e.m. volwassenen. Dit in Lokeren, Lochristi, Zele, Waasmunster en Moerbeke.
 

Kies voor een mix van verschillende stijlen of danscursussen in één bepaalde stijl. Je kan bij ons ook terecht voor kleuterlessen waar spel en dans worden gecombineerd of zelfs een complete musicalopleiding met zang, dans en drama!

 

Boekingen &
privélessen

Ben je op zoek naar een leuke act voor op jouw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op. Tijdens een informele babbel bespreken we de mogelijkheden om jou een optreden op maat te bezorgen.

Bereid je je voor op een dansauditie? Wil je met een solo- of duochoreografie op wedstrijd? Droom je van een ultieme openingsdans? Of ben je op zoek naar individuele training en begeleiding om jezelf naar een hoger niveau te tillen? We bieden je privélessen om je doel te verwezenlijken. Neem vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Sponsors

Heb je nog vragen?

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijsstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde