Coronamaatregelen

2020/08/30

Lees hier meer over de huidige coronamaatregelen en start zo samen met ons veilig aan een nieuw dansjaar!

Terug
Vanaf maandag 31 augustus starten we met onze lessen in afdeling Lokeren. Maandag 7 september starten vervolgens ook afdelingen Lochristi, Zele en Waasmunster op.

Momenteel is het COVID-19 virus nog steeds in ons land en moeten wij als dansschool vasthouden aan de opgelegde protocollen van de overheid en van de gemeentes waar wij lessen geven.

Vandaag moeten we werken met de protocollen code geel dit wil zeggen
laag risico op besmetting.
Er is een beperkte transmissie van besmetting, waardoor verhoogde waakzaamheid is aangewezen. Contacten tussen mogelijke verspreiders worden beperkt. Functioneel noodzakelijke contacten kunnen doorgaan met inachtneming van de toepasselijke veiligheidsmaatregelen.

Het bestuur van dansschool D.I.O.P. volgt dagelijkse verandering in de protocollen op en zal dan ook tijdig communiceren mochten de huidige maatregelen al dan niet versoepelen/verstrengen. 

U kan de gedragscode voor dansers en ouders hier terugvinden. Wij vragen deze door te lezen met de dansers. En je als dansers en/of ouder ten allen tijden aan deze gedragscode te houden.

OPGELET! Wegens de huidige maatregelen kan je enkel een les mee volgen als je vooraf bent ingeschreven via onze website, ook al is dit voor een gratis proefles. Dit doe je simpelweg door je in te schrijven voor de cursus waarvoor je een proefles wil volgen, maar nog geen betaling uit te voeren. Na de proefles kan je dan betalen of kosteloos uitschrijven door een mail te sturen naar dansschooldiop@hotmail.com.

Samen maken we er terug een super leuk dansjaar van!

Heb je nog vragen?

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijsstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde