Danszaal Tybeert

2023/12/18

Dansschool D.I.O.P. koopt voormalige feestzaal Tybeert als uitvalsbasis

Terug

Dansschool D.I.O.P., die al 15 jaar het danslandschap verrijkt, kondigt met trots de aankoop aan van het voormalige Tybeert-gebouw. Met deze strategische stap verheugt Dansschool D.I.O.P. zich op de mogelijkheid om haar eigen dansfaciliteit te beheren en zo haar aanbod aan danslessen uit te breiden.

Vanaf deze zomer zal Dansschool D.I.O.P. gebruik maken van het nieuwe gebouw om dynamische danskampen voor tieners te organiseren. Vanaf september zullen ook een deel van de wekelijkse lessen plaatsvinden in deze nieuwe, eigen locatie. Het gebouw zal worden uitgerust met een bar, waardoor de dansschool een sociale ontmoetingsplaats wordt, en een bruisend cultureel centrum vormt voor dansliefhebbers.

"Dit nieuwe hoofdstuk markeert een mijlpaal voor Dansschool D.I.O.P. en stelt ons in staat om onze dansgemeenschap te laten groeien en floreren," verklaart Bjorn De Vilder, Jeugd- & clubverantwoordelijke van Dansschool D.I.O.P. "We hebben geluisterd naar de vraag van onze leerlingen en de gemeenschap, en dit gebouw stelt ons in staat om op een professionele manier aan die vraag te voldoen en ons aanbod te verbreden."

Het Tybeert-gebouw was voorheen een feestzaal waar vele festiviteiten en evenementen plaatsvonden. Naast danslessen en kampen zullen de zalen beschikbaar zijn voor verhuur op momenten dat er geen dansactiviteiten plaatsvinden. Dit opent de deur voor verschillende evenementen, waaronder verjaardagsfeesten, huwelijken, communiefeesten, workshops, lezingen, exposities en meer. In het aparte bargedeelte zal er ook de mogelijkheid zijn om een vergaderlokaal te huren.

Om deze opwindende ontwikkeling te vieren, organiseert Dansschool D.I.O.P. een feestelijke openingsweek van dinsdag 21 mei tot en met zondag 26 mei 2024. Gedurende deze week worden gratis openlessen aangeboden, zijn er rondleidingen door het nieuwe gebouw en zal het geheel doordrenkt zijn van een feestelijke sfeer waar iedereen welkom is om zowel het gebouw als Dansschool D.I.O.P. persoonlijk te leren kennen.

Meer gedetailleerde informatie over het programma van de feestelijke openingsweek zal beschikbaar zijn vanaf april op de officiële website van Dansschool D.I.O.P.: www.dansschooldiop.be.

Voor vragen over de huur van de feestzaal en/of vergaderruimtes kan u reeds mailen naar dansschooldiop@hotmail.com.

Dansschool D.I.O.P. kijkt ernaar uit om iedereen te verwelkomen in haar nieuwe thuis en is vastbesloten om een bruisende en inspirerende ruimte te creëren waar de magie van dans en cultuur tot leven komt.

Dansschool D.I.O.P. in de pers

Heb je nog vragen?