Sintfeest 2023

2023/10/06

Vind hier alle belangrijke info rond het Sintfeest 2023

Terug

Sintfeest 02/12/2023

 

 

Op zaterdag 2 december komt de goede Sint op bezoek bij Dansschool D.I.O.P.! 
Onze jongste groepen (kleuters tot en met 3-groepen) mogen die namiddag/avond voor hem en zijn pieten optreden. Er zijn ook hapjes en drankjes te verkrijgen aan onze bar en eetstand. Dit Sinterklaasfeest vindt plaats in de polyvalente zaal van de Meermin in Waasmunster, Abdij Van Roosenberglaan 6. 
Om organisatorische redenen wordt het optreden in drie delen opgesplitst. Deze planning kan je terugvinden in de brief.

De toegang voor kinderen (-12 jaar) en dansers die optreden is gratis, volwassenen betalen 8 euro/persoon in voorverkoop en 10 euro aan de kassa. Bestel je tickets tijdig, want de zaalcapaciteit mag niet overschreden worden. Volzet = volzet.

Kinderen moeten begeleid worden door een volwassene en 1 volwassene mag max. 2 kinderen meebrengen. Heb je kinderen die in meerdere delen dansen en zou je graag beide delen aanwezig zijn? Stuur dan een mailtje naar dansschooldiop@hotmail.com. 

Iedereen is welkom, ook kinderen van buiten de dansschool!
Maak dus gerust wat reclame. 

Tickets zijn te bestellen vanaf 8/10/2023 om 12u tot en met 19/11/2023 om 23u59 via het ticketsysteem van Ledenbeheer, ook terug te vinden via een link op de homepage van onze website. 

Let op! Je bestelt ook voor je danser(s) een gratis ticket, zodat de Sint weet hoeveel kindjes hij in totaal mag verwachten.

 

Heb je nog vragen?