Sintfeest GEANNULEERD

2021/11/23

Jammer genoeg kan ons Sintfeest van 28 november 2021 niet doorgaan. Lees meer in dit nieuwsbericht.

Terug

Update 23/11

Afgelopen weken en dagen waren voor ons, maar ook voor veel van onze leden en hun gezin, alweer geen evidente periode. Er zitten momenteel heel wat leerlingen en ouders in quarantaine, dit omdat ze ziek zijn of preventief. Wij krijgen vaak e-mails en berichtjes dat dansers even niet kunnen komen dansen en daardoor niet kunnen meedoen aan het Sintfeest.

Vanuit de gemeente Waasmunster en hun veiligheidscel werd ons aangeraden het evenement te annuleren. Dit omdat het Sintfeest een groot evenement is waar veel leeftijdsgroepen door elkaar zullen lopen en waar we niet 100% de corona veiligheid kunnen garanderen. Ook brengen we op dit evenement kinderen samen van verschillende gemeentes/steden, scholen, dansgroepen... Het wordt juist afgeraden om deze groepen met elkaar te mengen. We vinden het ook belangrijk om al onze danslessen zo veel en goed mogelijk te laten doorgaan. Mocht er een cluster besmetting plaatsvinden op ons Sintfeest, zou dat willen zeggen dat wij de gehele werking tijdelijk moeten sluiten en dit willen we te allen tijde vermijden.

Zowel voor de veiligheid van de leden, de familie, als die van onze docenten en medewerkers hebben we na veel wikken en wegen en met spijt in het hart beslist om het Sintfeest 2021 niet te laten doorgaan. 

Maar er is ook goed nieuws! We willen het evenement niet annuleren, maar verplaatsen naar het voorjaar 2022 . Dit uiteraard onder voorbehoud van de coronamaatregelen die op dat moment van kracht zijn. Zo zouden de dansers hun dansje toch kunnen laten zien aan familie. Echter zal dit dan niet voor de Sint zijn, maar in een ander thema.

De dansers herhalen dus af en toe de huidige choreografie in de les, maar werken intussen uiteraard verder aan hun techniek en nieuwe choreografieën voor onder andere onze grote dansshow op 8, 9 en 10 april 2022.

Alvast bedankt voor het begrip. We hopen dat we velen van jullie veilig en gezond terug kunnen zien in de lessen.

 

 


Origineel nieuwsbericht

Op zondag 28 november komt de goede Sint op bezoek bij Dansschool D.I.O.P.!   Onze jongste groepen (kleuters tot en met 3-groepen) mogen die namiddag voor hem en zijn pieten optreden. Hapjes en drankjes zijn te verkrijgen aan onze bar en eetstand.

Dit Sinterklaasfeest vindt plaats in de polyvalente zaal in de Meermin in Waasmunster, Abdij Van Roosenberglaan 6. 

Om organisatorische redenen wordt het optreden in twee delen gesplitst, de volledige planning kan je terugvinden in de brief. Heb je brief niet ontvangen per mail? Download hem hier.

 

Opgelet! Bestel tijdig je tickets via het formulier en registreer je danser(s), zodat de sint weet hoeveel kindjes hij in totaal mag verwachten. De toegangsbandjes worden uitgedeeld in de lessen. 

 

Dit jaar is er ook opnieuw een D.I.O.P. kleurplaat voor de Sint! Kleur hem mooi in en geef hem af tijdens het Sinterklaasfeest op 28 november. 

Heb je nog vragen?

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijsstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde