Coronamaatregelen

2020/05/23

We kunnen jammer genoeg dit dansseizoen niet meer starten met onze lessen. Natuurlijk komt de gezondheid van iedereen op de eerste plaats. Hieronder kan je meer lezen hoe we deze weggevallen lessen compenseren.

Terug
Wij zetten er dan ook volop op in om onze danslessen zo veel mogelijk te laten doorgaan online. Dit aan de hand van onze online video's via YouTube (3 tot 4 per week) aangevuld met 2 tot 3 live dansworkshops via Zoom. Meer info kan je lezen in onze nieuwsbrief.

We doen met deze YouTube-lessen - waarvan reeds meer dan 30 video's online staan en met onze live online workshops - ons best om een deel van de weggevallen lessen te compenseren. We zijn er ons van bewust dat dit niet alle weggevallen lessen evenwaardig compenseert. Aangezien onze dansschool niet meer zal open gaan dit schooljaar zullen wij volgend dansjaar de volledige maand september gratis lessen aanbieden om de verloren lessen te compenseren. Ons nieuw dansjaar 20-21 zal dan pas van start gaan op 28 september en bevat dan nog 30 weken les net zoals de voorgaande jaren.

Over de geplande activiteiten in de zomer zoals dansweekends en kampen zijn er nog geen verdere richtlijnen van de overheid uit. Wacht echter niet om in te schrijven want plaatsen zijn beperkt en in sommige gevallen al schaars. Als deze activiteiten niet kunnen doorgaan, dan zullen de centen verplaatst worden naar een volgende gelijkaardige activiteit. Indien dit niet past, wordt het tegoed terug betaald.

Ondanks de coronacrisis blijven we positief en willen we het dansplezier tot bij jullie brengen! We postten heel wat danslessen van verschillende stijlen op ons YouTube-kanaal. Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal!

Blijf gezond, blijf in beweging! 😊💃🕺

Onze eerste video kan je alvast hier bekijken: https://youtu.be/j7aoTrfkvUE

Veel liefs ❤️

Het D.I.O.P.-team

Heb je nog vragen?

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijsstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde