Corona code oranje

2020/10/14

Vanaf woensdag 14 oktober schakelt de sportsector over naar code oranje. Wat dit concreet inhoudt voor jouw dansles, lees je in dit nieuwsbericht.

Terug
Kleurcode oranje = Matig risico!

Momenteel is het COVID-19 virus nog steeds in ons land en moeten wij als dansschool vasthouden aan de opgelegde protocollen van de overheid en van de gemeentes waar wij lessen geven. Vanaf woensdag 14/10 moeten wij de protocollen code oranje toepassen voor indoor sport.

NIEUWE REGELS vanaf 14/10/2020
Onder de 12 jaar blijven dezelfde regels gelden als voordien.
Opgelet voor onze 3-groepen! In deze groepen zitten zowel dansers onder als boven de 12 jaar, in deze groepen zullen de afstandsregels en vaste plaatsen ook worden toegepast.
  • Vanaf nu wordt er enkel nog contactloos gedanst, ook bij onze competitieteams. Liftwerk, partnering en contactimprovisatie zijn niet langer toegestaan.
  • Onze docenten zullen elke danser een vaste plaats toewijzen. 
  • De afstand van 1,5 meter wordt zowel bij aankomst en vertrek als tijdens de dansles gerespecteerd. Ook als je voor de les nog even in de gang van de sporthal moet wachten tot de les begint, hou je voldoende afstand van je mededansers.
  • Mondmaskers blijven verplicht bij aankomst en vertrek. Tijdens de dansles hoef je je mondmasker niet te dragen, maar je doet je mondmasker pas uit wanneer de les van start gaat.
  • Het gebruik van de kleedkamers is verboden. Zorg er dus voor dat je je danskledij al aanhebt wanneer je naar de dansles vertrekt.  
  • Voel je je ziek of vertoon je symptomen? Blijf dan thuis om de veiligheid van jezelf en je mededansers te respecteren.
 
Het bestuur van dansschool D.I.O.P. volgt dagelijkse verandering in de protocollen op en zal dan ook tijdig communiceren mochten de huidige maatregelen al dan niet versoepelen/verstrengen. 

U kan de gedragscode voor dansers en ouders via onderstaande knop terugvinden. Wij vragen deze door te lezen met de dansers en je als dansers en/of ouder te allen tijde aan deze gedragscode te houden.

Heb je nog vragen?

Postadres (geen danszaal)

Dansschool D.I.O.P.
Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijsstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde