Docent Lochristi

Wouke Hutsebaut

Nieuwe docent 2021-2022! Wouke is 17 jaar en kreeg al op haar 3 jaar de dansmicrobe te pakken en startte toen met kleuterdans. Dansen is echt haar passie, ze kan gewoon niet zonder. Wouke volgt humane wetenschappen en wil heel graag kleuterjuf worden. Ze vindt het super om met kinderen bezig te zijn en hoopt haar danspassie aan hen te kunnen doorgeven en samen veel plezier te kunnen beleven.

Wouke danste in verschillende dansscholen in verschillende stijlen. Op haar 9 jaar volgde ze 1 jaar jazz en hiphop bij Dansschool D.I.O.P.. Ze maakte ook deel uit van verschillende demoteams en wedstrijdgroepen. Maar ze kon er niet genoeg van krijgen dus ze ging het verder zoeken.

Ze danste 4 jaar in de Young Artist Academy bij de dansstudio van Ijvi Hagelstein, beter gekend als de dansschool van Studio 100. Daar volgde ze een semi - professionele opleiding in hiphop en nam ze ook deel aan wedstrijden op hoog niveau. Maar dit was nog niet genoeg dus startte ze in 2020 bij Fabric Magic daar volgt ze nu 3 dagen per week les en krijgt ze verschillende dansstijlen: ballet, modern, showdance en hiphop. Ze worden dan ook ingezet bij #LikeMe, het gala van de gouden k's, de Ketnet zomertour... Wouke haar grote droom vanaf ze begon te dansen was ooit te kunnen meedansen bij Samson en Gert. En deze kwam uit, want Wouke zit nu in het samsonballet van de afscheidsshow van Samson en Gert.

Daarnaast volgde ze al heel veel danskampen van Danssport Vlaanderen en andere. Ze volgt ook regelmatig dansworkshops van professionele dansers in allerlei stijlen.

Wouke gaf  al 1 jaar dansles aan beginners en gevorderden. Ze geeft ook initiatie danslessen aan lagere schoolkinderen voor de organisatie MOEV. En nu kijkt ze er vooral  enorm naar uit om bij D.I.O.P. van start te gaan.

Groepen dansjaar 2021-2022
Afdeling Lochristi: Kleuters, 1A Kids en 2A Kids

Heb je nog vragen?

Dansschool D.I.O.P.

Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde