Docent Lokeren

Marlies Verstuyft

Marlies volgt al meer dan zestien jaar dansles. Ze is nu 28 en geeft al 6 jaar gepassioneerd les aan jonge dansertjes. Marlies’ hart voor kinderen weerspiegelt zich ook in andere facetten van haar leven. Zo werkt ze als ergotherapeut in een basisschool, heeft jarenlang leiding gegeven in de jeugdbeweging en heeft ook een diploma psychomotoriek op zak. Die ervaring en pedagogische kennis zijn vast en zeker een troef in de dansles. Daar staat natuurlijk het dansen centraal.

Marlies volgde zelf les in verschillende scholen en in verschillende stijlen. Jazz, urban, jazz funk, … Ze vindt het belangrijk om zichzelf bij te scholen door zelf te blijven dansen en workshops te volgen. Die technieken kan ze dan doorgeven wanneer ze zelf een danskamp geeft, een sportdag begeleidt en natuurlijk in haar danslessen. Marlies vindt het belangrijk dat de kinderen met plezier danstechnische vaardigheden bijleren. Zo krijgen de kinderen een goede basis om over te gaan naar hogere niveaus. De laatste jaren ging haar voorkeur uit naar de urban stijlen en probeert ze zich hierin te verdiepen. 

Marlies heeft de opleiding “Initiator urban dance” van de Vlaamse Trainerschool (i.s.m. Danssport Vlaanderen) gevolgd om zich nog meer te specialiseren en de kwaliteit van haar lessen nog meer te verbeteren.

Groepen: 2B, 3AH en 3AF Lokeren


Heb je nog vragen?

Dansschool D.I.O.P.

Nijsstraat 24
9160 Lokeren

Telefoon

Dansschool D.I.O.P. vzw - Nijstraat 24, 9160 Lokeren
RPR 0660.628.002 - REA Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde