Bjorn De Vilder

Bjorn De Vilder is 28 jaar en danst al sinds zijn 11 jaar. Alles begon door een initiatieles te volgen. Al snel werd dansen niet langer een hobby, maar een passie. Samen met Jelke heeft Bjorn Dansschool D.I.O.P. opgericht in 2009. Bjorn staat hoofdzakelijk in voor de organisatie en communicatie.

Vanaf zijn 16 jaar startte Bjorn met zijn passie te delen en danslessen te geven. Hij geeft lessen op verschillende plaatsen binnen Vlaanderen voor onder meer Sportdienst Lokeren, Danssport Vlaanderen, OTV, Movimento, La Mariposa en Universiteit Gent. Bjorn zette evenwel nog een stap verder en organiseert eveneens dansevenementen en –shows. Verder zet hij zich ook in voor allerlei dansopdrachten, zoals workshops op de dansdagen van Danssport Vlaanderen, figuratierollen bij Ballet Béjart, shows voor Studio 100, musicals Footloose, Kiss me Kate en 40-45, in de film Ghost Rockers, in een videoclip van Ment-TV en voor Opera Vlaanderen.

Binnen D.I.O.P. geeft Bjorn acteer lessen aan de musical groepen, Musical 4, 1B, Volwassenen 1 en 2 Lokeren en de JustMini’s. Naast het behalen van goede resultaten op wedstrijden, wil hij ook meegeven aan zijn leerlingen dat een wedstrijd om meer draait dan het winnen van een beker. Het gaat ook om vriendschap, respect voor andere teams en plezier beleven als danser en als team. Sinds 2016 vormt Bjorn samen met docent Brandon een duo op de nationale wedstrijden Streetdance, wat al een mooie 1ste plaats opleverde en een 3de plaats op het Vlaams Kampioenschap. Ook maakt Bjorn deel uit van het team Just10.

Groepen: 1B, Volwassenen 1, Volwassenen 2, Musical 4 (dans), Musical 1/2/3 (onderdeel toneel/drama) en JustMini’s.